flplogo
www.aloeveravita.ro

NivelMLM

DISTRIBUITOR INDEPENDENT ID: 000 000 000 000 Tel. 0000.000.000

 
 
  

Globalizarea Forever

globe588

      Ce īnseamna globalizarea? īndepartarea tuturor obstacolelor. De ani de zile Forever Living Products a muncit din greu pentru īdepartarea obstacolelor cu scopul de a creea o afacere globala, fara limite. Suntem īncrezatori ca distribuitorii nostri vor beneficia direct de aceasta mare oportunitate. Globalizarea reprezinta aceasta oportunitate.
       Īncepānd cu anul 2013 puteti participa la ceva cu totul deosebit si maret, Raliul Global, un eveniment ce va īmbina toate raliurile regionale īntr-o festivitate de amploare.
       Afla mai multe despre Raliul Global aici.

De asemenea se va introduce o noua schema de profit numita Profit sharing 2.0.
      Afla mai multe despre Profit Sharing 2.0 aici.

Fiecare distribuitor Forever va avea oportunitatea de a face mai multi bani īn mai multe tari si acesta e un lucru nou fara precedent. Forever Living Products a cautat sa globalizeze si profit sharing-ul astfel īndepartīnd toate obstacolele internationale ce existau īn schema veche. Īn 2012 fiecare distribuitor din oricare parte a lumii va putea sa participe la fondul de profit sharing. Acum ati īnteles ce īnseamna Profit sharing 2.0. Dar ce īnseamna cu adevarat pentru tine? Raliul Global si Profit sharing 2.0 au fost create special pentru a-ti propulsa afacerea catre urmatorul nivel īndepartīnd toate barierele ce existau datorita vechilor reguli. Acum ca aceste reguli au fost īndepartate nu mai exista nici un motiv sa nu īncepeti o afacere globala si fara granite. Cu acest fond urias de profit sharing se doreste marirea sanselor de a accesa cit mai mult din profitul respectiv. Acum stim ca abia asteptati sa calatoriti participīnd la Raliul Global si de aceea ne-am gindit sa īndulcim aceasta propunere de afacere. Sa presupunem ca sunteti sponsorul unui superstar care ajunge manager si apoi devine Profit Sharing Manager īn Brazilia. Va imaginati cīt de bine e sa puteti beneficia de avansarea acestei persoane care contribuie la fondul de Profit sharing 2.0 si implicit la cistigul dumneavoastra? Presupunīnd ca sunteti din Anglia si aveti un Profit Sharing Manager īn Africa de sud si unul īn Brazilia, va aflati la Nivelul 1 in Profit sharing si cei doi Profit Sharing Manageri īmpreuna cu activitatea lor determina o cota mult mai mare pentru dumneavoastra din fondul de Profit sharing.

   Tindeti catre globalizare?
   Totul depinde numai de dumneavoastra.