flplogo
www.aloeveravita.ro

NivelMLM

DISTRIBUITOR INDEPENDENT ID: 000 000 000 000 Tel. 0000.000.000

 
 

BĂUTURI DIN ALOE VERA

 

     10 MOTIVE SĂ CONSUMI ALOE VERA GEL!
 1. Este tonic general pentru sănătate;
 2. Contribuie la mentinerea generală a sănătătii tubului digestiv;
 3. Are importante proprietăti detoxifiante;
 4. Furnizează doza zilnică de vitamine, fiind una dintre putinele surse vegetale de vitamină B12; 
 5. Este o importantă sursă de minerale (calciu, sodiu, fier, potasiu, crom, mangan, cupru, zinc);
 6. Are proprietăti antiinflamatorii;
 7. Ajută organismul să lupte împotriva infectiilor si contribuie la echilibrarea sistemului imunitar;
 8. Ajută la mentinerea greutătii corporale si creste nivelul de energie;
 9. Este benefic pentru sănătatea danturii si gingiilor;
 10. Are efecte benefice asupra sănătătii si frumusetii pielii, mentinându-i aspectul tânăr pentru mai mult timp
 

 

        

ALOE VERA GEL

cod 015

       Imaginati-vă că beti sucul dintr-o frunză de aloe din care tocmai ati tăiat o felie! Direct din plantă! Gelul stabilizat de Aloe Vera FLP este cu adevărat unul din lucrurile cele mai naturale pe care le puteti avea! Miraculoasele frunze de aloe contin peste 75 de factori nutritivi si peste 200 de compusi activi, dintre care enumeram: 20 minerale (printre care calciu, fosfor, potasiu, fier, sodiu, mangan, magneziu, cupru, crom, iod, seleniu, zinc), 18 aminoacizi (7 din cei 8 esentiali si 11 neesentiali) si 12 vitamine (A, B1, B2, PP, acid pantotenic, B6, B8, acid folic, B12, C,D, E). Acest gel, ce contine forma stabilizată de aloe -brevet înregistrat de FLP- este preferat de cei preocupati de normofunctionalitatea tubului digestiv, de echilibrarea metabolismului si de mentinerea unui nivel optim de energie. Acest produs este, de altfel, cel dintâi care a primit recunoasterea Consiliului Stiintific International pentru Aloe, organism care a atestat puritatea si vâscozitatea gelului. Prezenta pulpei si a sucului obtinut din frunza de Aloe Vera autentifică acest dar al naturii. Poate fi consumat zilnic - ca atare sau în amestec cu suc de fructe - si rămâne unul dintre cele mai valoroase suplimente nutritive existente.Continut: flacon 1 litru;  Mod de folosire: A se agita înainte de folosire. Se vor consuma zilnic 60-120 de ml
 • Pret nou distribuitor (NDP): 24,19 Euro;
 • Pret consumator: 28,46 Euro

 

ALOE BERRY NECTAR

cod 034

       Produsul Forever contine toate vitaminele, mineralele, aminoacizii si enzimele aflate în Aloe Vera Gel, la care se adaugă binefăcătorul suc de mere si de merisor (afine rosii). Merisorul este recunoscut pentru efectul antiseptic asupra tractului urinar si furnizează o cantitate însemnată de vitamina C, fiind concomitent o sursă naturală de picnogenol - un antioxidant puternic important pentru mentinerea calitătii colagenului. Sucul de mere este important pentru continutul în vitamina A si C, potasiu si pectină. Aloe Berry Nectar se poate consuma ca atare sau în timpul meselor. Aroma sa delicioasă, complet naturală, este dată de afine proaspete si mere bine coapte. Pentru a fi în egală măsură pe placul adultilor si al copiilor, s-a adăugat fructoză (un zahăr natural din fructe). Continut: flacon1 litru;  Mod de folosire: A se agita înainte de folosire. Se vor consuma zilnic 60-120 de ml.  
 • Pret nou distribuitor (NDP): 24,19 Euro;
 • Pret consumator: 28,46 Euro

 

FOREVER ALOE BITS'n PEACHES

cod 077

       Produsul posedă un gust extrem de plăcut si ne bucură cu toate calitătile gelului stabilizat de Aloe Vera Forever. Contine fragmente de Aloe Vera si suc de piersici bine coapte. Un preparat savuros! De mii de ani, oamenii din întreaga lume au întrebuintat Aloe Vera pentru mentinerea sănătătii. Prin adaos de piersici, gelul de aloe primeste carotenoide si devine mai valoros, deoarece acestea au rol antioxidant si reprezintă sursă de vitamina A, indispensabilă sistemului imunitar. Bits n' Peaches de la Forever Living Products contine multe ingrediente importante pentru sănătate, fiind cu adevărat o băutură cu gust excelent, mai ales dacă se adaugă suc de fructe si gheată! Bucurati-vă de gustul delicios pe care natura îl oferă cu mărinimie, în orice moment al zilei! Ideal pentru copii!
Continut:flacon 1litru Mod de folosire: A se agita inainte de folosire.
Se vor consuma 60-80 ml, de 1-2 ori pe zi.

 • Pret nou distribuitor (NDP): 26,35 Euro;
 • Pret consumator: 31,00 Euro

 

FOREVER FREEDOM

 cod 196

         În formula produsului, gelul stabilizat de Aloe Vera Forever cu gust plăcut de portocală este combinat cu substante necesare mentinerii mobilitatii si bunei functionări a articulatiilor. Am adăugat sulfat de glucozamină si sulfat de condroitină, două substante proprii organismului, care mentin mobilitatea si functionarea corespunzatoare a articulatiilor. Produsul mai contine vitamina C si MSM, o sursă primară de sulf biodisponibil de care organismul are nevoie pentru mentinerea integritătii tesuturilor conjunctive si bunei functionări a articulatiilor. Forever Freedom asigură cantitătile recomandate de glucozamină (1500 mg), sulfat de condroitină (1200 mg), plus 750 mg MSM si 250 mg vitamina C, la o doză de 120 ml. În combinatie, sulfatul de glucozamina, sulfatul de condroitină, vitamina C si MSM constituie prima linie de apărare fată de deteriorare. La fel ca în alte produse din Aloe Vera FLP, aceste substante nutritive provin din surse naturale, fiind complet lipsite de toxicitate. Transformati Forever Freedom într-un mod practic si nutritiv de a începe ziua!
Continut:flacon 1litru Mod de folosire: A se agita înainte de folosire. Se vor consuma 60-80 ml, de 1-2 ori pe zi

 • Pret de nou distribuitor (NDP): 33,05;
 • Pret consumator: 38,87 Euro

 

ALOE BLOSSOM HERBAL TEA

cod 049

         Aloe Blossom Herbal Tea este un amestec de produse vegetale si condimente preparat într-un mod special pentru a conferi un gust delicios si o aromă bogată. Lipsit de cofeină, el a fost astfel formulat, încât să dea totusi senzatia de revitalizare. Fie că se bea fierbinte, fie că se adaugă cuburi de gheată, Aloe Blossom Herbal Tea are un gust minunat si este simplu de preparat. Acest produs international combină ingrediente alese cu mare grija din China, Jamaica, Egipt, America si India. Scortisoara reconfortantă, coaja de portocală si cuisoarele conferă un gust plăcut de fructe, alături de piment si ghimbir pentru a calma. Combinat cu boboci florali de Aloe Vera culesi de pe plantatiile noastre, acest ceai reconfortant si sărac în calorii este inclus în programele "Forever" de monitorizare a greutătii corporale, ceea ce ne onorează.
Ingrediente: scortisoară, coajă de portocală, cuisoare, frunze de mure, pimenta, fenicul, ghimbir, piper de Jamaica, nucsoară, boboci florali de aloe, Gymneme sylvestre, musetel. Prezentare: 25 plicuri unidoze
 • Pret nou distribuitor (NDP): 16,81 Euro;
 • Pret consumator: 19,78 Euro.

FOREVER ALOE2Go

cod: 270

   Această băutură FLP delicioasă combină tot ce este mai valoros în Aloe Vera Gel si Forever Pomesteen Power. Reprezintă o băutură convenabil ambalată, oricând la indemână. Forever Aloe2Go poate fi consumat oriunde si oricând: la birou, la drum sau în masină. Luati un plic, rupeti-l în locul indicat si vă veti bucura de beneficiile celor două băuturi nutritive.

Pachetul contine 30 plicuri a 88,7 ml fiecare.  Plicurile nu se vând individual! Cantitate: 30 plicuri
 • Pret nou distribuitor (NDP): 76,05 Euro;
 • Pret consumator: 89,47 Euro

FOREVER FREEDOM 2Go

cod: 306

     Această băutură delicioasă de la Aloe Vera FLP combină tot ce este mai valoros în Forever Freedom cu suc concentrat de rodie. Reprezintă o băutură convenabil ambalată, oricând la îndemână.  Forever Freedom2Go poate fi consumat oriunde si oricând: la birou, la drum sau în masină.  Luati un plic, rupeti-l în locul indicat si vă veti bucura de beneficiile celor două băuturi nutritive.

Contine: Aloe Vera, sulfat de glocozamină, MSM si sulfat de condroitină de origine naturală, extrase din creveti, crabi si homari.

Pachetul contine 30 plicuri a 88,7 ml fiecare. Plicurile nu se vând individual.
 • Pret nou distribuitor (NDP): 89,07 Euro;
 • Pret consumator: 104,78 Euro